MCLXX Radio Stockholm på Slussens bibliotek

I morse fick Slussens bibliotek besök av Anders Hildemar Ohlsson från Radio Stockholm. Han gick runt och tittade på böcker och intervjuade mig om Örnis bilar (som jag inte läst, jag fejkade glatt och bytte snabbt samtalsämne), vad jag hade för favoritstockholmsbok, vad besökarna tycker om biblioteket och annat.

För något år sedan blev jag intervjuad i Radio Stockholm i ett liknande sammanhang, då gällde det stockholmsboktips, jag och reportern satt i lekparken vid Nytorget, det drog ut lite på tiden innan det var vår tur i etern och jag hann bli lite nervös. Vänner och kolleger påstod att resultatet blev bra, men jag lyssnade aldrig på inslaget själv. Den här gången har jag lyssnat, med viss tveksamhet godkänt min radioovana insats och till och med lagt ut en länk på Slussens biblioteks Facebook-sida. Och nu även här. Intervjun börjar 6 minuter in i programmet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s