MCCXLVI Stockholm i serier

20130819-000202.jpg
Min sista vandring under årets Kulturfestival blev ”Stockholm i serier” med Seriefrämjandets Ola Hammarlund. Gruppen var en kul mix av seriefantaster (ja, man såg det på dem) och ordinarie stadsvandringstanter och så jag, som är både och. Vi gick runt i city och blev visade många exempel på tecknade serierutor föreställande Sergels torg, NK, Kungsträdgården, slottet och andra typiska miljöer. Ett och annat verk var okänt för mig och jag fick goda uppslag till kompletteringsbeställningar inför öppnandet av Slussens bibliotek.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s