MCCXIX Måsteläsning

20130726-213112.jpg
Leder läsecirkel på tisdag kväll och hittar på tusen skäl att inte läsa, åtminstone inte den här boken. Men nu ska det bli av, har laddat här på balkongen. Ett tag, i alla fall. Medan det är tillräckligt ljust. Och tillräckligt varmt.

4 tankar om “MCCXIX Måsteläsning

  1. Är det en tråkig bok för att det är en måste läsning eller är det bara en tråkig bok?

    Hade tänkt komma till denna men hade helt glömt bort det. Den här sommaren har sprungit förbi och det känns mest som om jag jobbar och jobbar och i stressen glömmer bort de få men roliga evenemangen som ändå händer i ett annars så sommarlojt Stockholm.

    • Boken är hittills medelintressant, inte jättemedryckande, men ändå med något slags lågmält driv. Jag hakar upp mig på vissa ordval och formuleringar och skyller på översättaren. Ska jag säga något positivt så gillar jag den parisiska miljön.

      Synd att du inte ska vara med! Men det blir fler cirklar på Sture i höst, samt flera intressanta boktipsaftnar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s