MXCI Världsbokdagen 2013

20130422-114701.jpg
23 april 2012 – världsbokdagen – befann jag mig på dess ursprungsplats Katalonien. I morgon finns jag på hemmaplan. På Gamla stans bibliotek, där jag kommer att vara, har vi lika mycket bokdag som alla andra dagar, men på några bibliotek i stan uppmärksammas dagen lite mer. Östermalms bibliotek har inget särskilt evenemang, men väl en utställning med personalens boktips. Jag jobbade med det förra veckan, plockade bok efter bok ur hyllorna och skrev korta boktipstexter. Det var beroendeframkallande. Några av mina tips syns ovan. Kom och låna i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s