CMXXXII Julgodisprovning

Allt som allt, inklusive några barn, kom 30 gäster på julgodisprovningen jag bjöd på i förrgår. De tre glada vännerna längst ner är Mireia (till höger) och hennes kompisar från Barcelona. De två hitresta hade lite problem med engelskan och höll sig gärna för sig själva, men när jag gick och satte mig hos dem och försökte fråga vad de gjort under sina dagar i Stockholm sa killen att det bästa nog var att vara här. ”Jaha, bara att vara här i Stockholm?” ”Nej, här. Det är mysigt här.” Det var en stor ära att höra att öppet-hus-bjudningen i en trång lägenhet där det inte bjöds på något annat än sötsaker och te var höjdpunkten hittills på deras vistelse.

IMG_3158
IMG_3159-001

Men jag förstår vad de menar. Höjdpunkten för mig och Jenny i Barcelona i våras var nog att vi fick bo hemma hos Mireia, äta typisk katalansk mat, klappa katten Lola och titta ut från balkongen på alla andras balkonger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s