DCCLXXXII Mytjägarna i P1

Planerar du att gå upp före 5.35 i morgon bitti? Inte jag, men vid den tiden varje sommarmåndagsmorgon – och måndagskväll, klockan 20.50 – sänds Mytjägarna i P1. Lyckligtvis kan man ju lyssna på de tio minuter långa avsnitten när som helst via app eller hemsida. Mitt favoritavsnitt hittills är det från 16 juli kallat ”Elementärt min käre Watson”, om vad som faktiskt uttalats och inte uttalats i litteratur och film, till skillnad från vad folk i allmänhet tror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s