DCCLXXXI Judy och Janet från Colorado


Det händer att ens dag börjar med att föräldrarna och två amerikanska damer kommer på besök och vill ha fika på balkongen. Några timmar senare kan de även dyka upp på ens arbetsplats, som i dag var Sture bibliotek.

De två trevliga amerikanska damerna, Judy och Janet, tillhör en familj som vi inte är släkt med, fast man skulle kunna tro det. I sin gröna ungdom reste pappa med en vän till USA och besökte vännens släktingar, och medan vännen inte har gjort det till en vana har mina föräldrar gjort det. De kapade helt enkelt en släkt.

Därför satt Judy och Janet från Colorado på en Kungsholmsbalkong i morse och åt äktsvensk blåbärskaka med vaniljsås och uttryckte sin uppriktiga fascination över våra fikavanor och ”open-faced sandwiches”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s