DCCXXXIII Fair Trade Finder

Om man som jag både är intresserad av caféer och av ekologiskt och fair trade kan man ha glädje av appen Fair Trade Finder. Den har flera funktioner, men bäst gillar jag att hitta fikaställen, via karta eller lista. 81 stycken bara i Stockholm. Ofta anges bara att till exempel kaffet som serveras är fair trade, men det är alltid något.

Apptipset fick jag på asfaltsblomman.se, som också har en utmärkt Ekoguide för att hitta ”eko, retro och vintage i Stockholm”. Den är väldigt detaljerad och kan till exempel tala om var det går att köpa ekologiska blommor på Södermalm. Eller ekologiska hudvårdsprodukter i Vasastan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s