DVI Mellandag på jobbet

Första arbetsdagen efter den rekordkorta julhelgen.

Främsta arbetsuppgiften: Skriva slutrapport för projektet ”Sociala medier : nåt för alla”. Extremt svårt att hålla koncentrationen uppe. Tankarna vandrade iväg till listan över böcker jag läst 2011 och dokumentären om regalskeppet Vasa som jag eventuellt skulle hinna hem till efter kvällens extraknäck hos Lena L på Stockholms syncentral (jag hann nästan, missade bara de första minuterna).

Främsta samtalsämnet på kafferasten: Stormen Dagmar, våra medmänniskor i tågkaoset och vilka skador som uppstått och inte uppstått i stormens spår. Jag nämnde bland annat ett radhustak som blåst av huset, något jag hörde en TV-reporter säga helt kort och som han inte, och därmed inte heller jag, visste några detaljer om. Men ändå förde jag det vidare. Det är så här rykten sprids.

Dagens lunch: En riktigt tråkig och kärlekslös halloumisallad på annars väldigt trevliga Non Solo Bar. Mest en stor näve isbergssallad med några halloumiskivor på, men det var ju inget särskilt fel på det, skivorna var inte brända och salladen var inte osköljd, så när avdukaren frågade om det smakade bra klämde jag bara fram ett oengagerat ”jadå tack”, istället för att erbjuda en lektion i halloumisallad.

Dagens miss: I samma sekund som jag smällde igen dörren i morse visste jag att jag låst mig ute. Jag hade inte lagt ner nycklarna i väskan. Som tur var skulle mina föräldrar till kyrkstädningen efter jobbet och kunde svänga förbi mitt jobb och lämna extranycklarna till mig, men det här innebär att samtliga fyra existerande nyckeluppsättningar för närvarande finns här hemma. I morgon bitti ska jag ha minst en med mig ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s