CDXI Grace Teahouse

imageVar jag premiärsportade min spetsväska? På Grace Teahouse, omöjligt att bara springa på, trots att det ligger mitt i city. Men är man på Drottninggatan precis vid Sergels torg och rundar Kulturhuset så ligger det där bakom, avslöjat av en tekanneformad skylt som sticker ut från fasaden.

Där var jag med kollegan AnnCharlotte och hennes låtsaskusin Linda (ihop med AnnCharlottes syssling, om jag förstod det rätt), som jobbar på Comics Heaven i Gamla stan. Vi pratade följaktligen serier (superhjältar, grafiska romaner, seriefieringar av klassiker) och annan litteratur. För sedan några år tillbaka är serier litteratur.

Av någon anledning fick vi alla varsin kopp dragon pearls-te innan vi ens hann sätta oss, och sedan var det bara att fylla på vatten i kopparna hur många gånger som helst, teet drog snabbt och blev inte beskt. Mycket gott. Varsin liten crème caramel var pricken över i.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s