CCCLVII Hösthösthöst!


Dagens bekännelse: Jag vältrar mig i höst! Knaprar på ett äpple (det med bladet, högst upp till höger) från en kollegas äppelträd, hade med superhöstig höstmatlåda med höstig höstsoppa som jag lagade i går kväll, en blåsig hösttisdag. Fick nyss veta att det vankas höstig renskavsgryta hos Jenny på fredag. Vågar jag även erkänna att jag gick ut på balkongen i regnet häromkvällen? På med kappa och stövlar, en lite tåligare jacka som ett tält över huvudet. Ahhhh.

2 tankar om “CCCLVII Hösthösthöst!

  1. Det finns massor som är bra med hösten, håller jag med om. Ljuset, luften, regnet och kanske framför allt MATEN. Ikväll blir det en mustig (hoppas jag att den blir) kycklinggryta med ugnsstekt potatis och så tänker jag mig äppelpaj till efterrätt. Jag veeet! Sånt får man ju inte äta i juli liksom.

    • Mmm. Hoppas grytan var god. Ska nog ta lite kvällste själv. Och låtsas som det regnar (no pun intended), för nu tycks det dessvärre ha slutat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s