CCXC Sådant som händer på Skansen

”Linda – djurens hjälte på Skansen” heter en sommarintervju i Vårt Kungsholmen som kom i dag. Skansen-Linda berättar en massa intressanta grejer, som att hon haft en skadad säl boende i sitt badkar och att Skansen-djuren älskar onsdagsmorgnarna efter allsången, eftersom de då får knapra i sig de björkar som stått på scenen. Mitt favoritstycke handlar om att det ibland levereras döda smådjur som blir mat åt vissa Skansen-djur, men: ”Förra veckan skulle vi egentligen få en stor musbeställning, men i stället fick vi ett halvt ton med frusen mald forell som levererades på en stor pall.” Och tyvärr äter tydligen inga av djuren mosad fisk. Vi har alla våra olika bekymmer på jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s