CCLI Lundsjön

image

Det var länge sedan jag, Anna E och Martina, som alla var med på samma Indienresa i höstas, började prata om att tillbringa en helg ihop i Saltsjöbaden, där Anna bor, med skärgårdsutflykt. Nu har det blivit av. Under kvällen har vi suttit vid Lundsjön här i Igelboda och i morgon blir det Utö.

Nu är jag inte typen som sitter vid en sjö och inväntar skymningen alltför ofta, men när jag gör det kommer jag på att det inte är så dumt alls. Jag försökte konservera intrycken, så att jag kan plocka fram dem igen en annan dag, en annan årstid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s