XCIV Exklusiv förhandstitt

Inför LRF-stämman, i år i Stockholm, har Land Lantbruk fått den trevliga idén att ge sina läsare tips på matbutiker och bagerier med bondtänk på Söder. Och vi som inte har den minsta anknytning till LRF-stämman men gillar ekologiskt och närproducerat kan ha precis lika stor glädje av sammanställningen, som publiceras i morgondagens tidning. Här är ett par småbitar. Kan man se det här på hemsidan i morgon, redigerar-Julia?

Julia berättade också under lunchen i dag om att Söder numera stoltserar med världens första surdegshotell. Otroligt kuriöst, men tänker man efter var det väl bara en tidsfråga. Det är bara att önska Urban Delis bageri lycka till.

2 tankar om “XCIV Exklusiv förhandstitt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s