Valet är avgjort och jag har handlat mat

När jag stod vid en av självservicekassorna på Willys hörde jag en tydlig flämtning från en kund vid kassan bakom min. När jag vände mig om stod en tjej där med blicken nervänd mot mobilskärmen och sa till killen bredvid att valet var avgjort. Jag kontrollerade på min egen mobil. Här har man suttit klistrad framför en eller annan skärm i flera dygn och så händer det när man pysslar med annat och inte ens har lurar i öronen. På Willys. Trots att jag firade inombords kunde jag inte låta bli att gräma mig över det ovärdiga sammanhanget för det stora ögonblicket.

Sverige, många andra länder samt halva USA drar en lättnadens suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s