Återbruk

För kanske ett och ett halvt år sedan tog jag emot ett av de då återkommande koreanska studiebesöken på Stadsbiblioteket och de hade med sig en present i guldig plastinslagning. Jag sparade det stora, glänsande sjoket, i något sammanhang förflyttade det sig från jobbet hem till mig, i julas använde jag det som skydd för den julklappspappersrulle som stack upp ur min packning på väg mellan Stockholm och Örebro och tillbaka och i dag klippte jag av knappt hälften till inslagning av tulpaner som jag skulle ge till A i Hässelby.

Med lite snålhet och fantasi får man ut mycket av guldig folie med koreansk text.

Jag undrar vad det står.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s