MMCCCLXX Lånfrestelse, svår lånfrestelse

Den har kommit till Sturebibblan! Novellsamlingen som jag hörde ett så entusiastiskt samtal om i går. Två exemplar har vi fått, till och med, i kartongen som jag just packade upp här vid informationsdisken. Ingen utom jag har ens sett dem än. Jag skulle utan problem och konkurrens kunna låna en av böckerna. Till och med om Helena där borta i arbetsrummet vill ha en kan vi låna varsin. Inget talar emot ett lån. Ingenting alls.

Förutom att jag har MASSOR av böcker hemma att läsa. MASSOR!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s