MMCCCLXVIII Ingen brist på alternativ i Sommarstockholm

Här gick jag omkring med det felaktiga intrycket att tornet i Kungsan, som man kunde åka upp i och som byggdes upp i samband med Eurovision-hysterin, skulle stå kvar några dagar till. Jag föreslog för Jenny F att vi skulle åka upp, men när vi väl kom dit – inget torn. Så vi åt glass och åkte lite pendelbåt istället. Sedan satte vi oss på en bänk vid Norr Mälarstrand och pratade om apotekskedjor, löneutveckling och de bästa deckare vi läst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s