MMCCLIX Palmleverans

För knappt två veckor sedan sms:ade Lena från Dubais flygplats att hon hade hittat likadant fruktgodis som det hon köpte när vi mellanlandade i London på väg till New York i december, med bland annat gröna palmer i påsen, mina favoriter. Jag bad henne spara en åt mig, och det gjorde hon, flera stycken, ihop med en del andra färger och former. Tidigare i dag kom Lena hem från norra Indien, slutdestinationen efter mellanlandningen i Dubai, och i kväll kom hon över för palmleverans.

Vi pratade om Indien och Nepal, förstås (jag fick se bilder från hennes resa och en film som visade bilkörning på låt oss säga ojämnt underlag), vi åt amerikansk choklad från den gemensamma favoriten Hershey’s och lyssnade på finsk musik, samma sångerska som vi lyssnade på inför Helsingforskryssningen vi var på för två år sedan. Det var inte alls så utstuderat som det låter, själva besöket och dess innehåll kom till spontant, men ja, vi noterade dess internationella blandning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s