MMCCII Galet fint nere vid Norr Mälarstrand i eftermiddag

Och det var vi många som inte ville missa.

Innan jag gick ut tog jag fram ett cerat som jag köpte i Hershey’s-butiken på Times Square bara för att det var roligt, med Hershey’s-loggan på och chokladbrunt stift. Det var två i paketet, så min bror fick ett och jag ett. Det är bra att smörja in sig när det är kallt ute, så jag applicerade frikostigt, och som tur var såg jag mig i spegeln innan jag gick ut. Det mörkbruna stiftet gav en visserligen ganska transparent men tydligt rosa ton. Skickade genast ett varnande meddelande till brorsan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s