MMCLXXX Andra säsongen av Serial är här

Screen Shot 2015-12-11 at 8.54.45 AM

Vilken glädje – med en lång flygresa framför mig, som jag samlar ett antal nedladdade podcasts och SR-program till, får jag det efterlängtade meddelandet från Serial att andra säsongen har börjat! Förväntningarna sjönk visserligen en liten aning när jag läste att det handlar om ett rättsfall som inte alls är bortglömt och okänt, som i förra säsongen, utan fortfarande aktuellt, om den amerikanska soldaten Bowe Bergdahl som räddats från fångenskap hos talibaner i Afghanistan men som samtidigt anklagas för att vara desertör från sina egna. Den historien kan man ju följa i andra medier om man vill. Men varför skulle de göra en dålig säsong när den förra var så bra? Poängen, gissar jag, är att ge soldaten i fråga ett utrymme att ge sin syn på saken. Jag håller definitivt hoppet uppe – och väntar med att lyssna på första avsnittet tills jag sitter på planet på måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s