MMCXLVI Opodd – Operans poddcast

Screen Shot 2015-11-08 at 20.45.32 PM

Har precis upptäckt Operans podcast Opodd, som visade sig vara sällsynt välgjord. Opretentiösa poddar med improviserat snack i all ära, det finns många bra i det facket, men det var behagligt att för ovanlighetens skull höra en proffsig produktion i nivå med ett bra SR-program. När jag såg att det gjorts ett avsnitt om den skandinaviska versionen av La Bohème som har premiär 21 november lyssnade jag direkt – jag är ju störtförtjust i allt slags bonusmaterial, men kommer att missa båda La Bohème-föredragen som erbjuds på Operan, så det här var en bra kompensation.

Jag har stora förhoppningar på skildringen av de skandinaviska bohemerna istället för de parisiska, nämligen August Strindberg, Edvard Munch, Edvard Grieg, Søren Kierke­gaard och Tulla Larsen och har införskaffat premiärbiljetter – billiga platser – till mig och Jenny F. Föreställningen livesänds för övrigt i P2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s