MMCXXIX Utkastad från SL Hittegods

Hej! Kl. 17.55 stod jag och letade efter mina borttappade vantar på SL Hittegods – stängningstid kl. 18 – och fick höra: ”Vi stänger nu!” ”Får jag titta klart?” ”Nej.” Jag försökte fråga hur det kvarglömda var sorterat, kanske hade jag hunnit titta i alla lådor med vantar, men personalen gjorde klart att de knappt ens tänkte möta min blick och gav ett mycket knapphändigt svar med kommentaren att jag fick komma tillbaka i morgon. Kl. 17.56 gick jag ut genom dörren och en dam som var på väg in och påpekade att klockan ju inte var 18 ännu fick höra: ”Vi stänger nu, vi går inte efter din klocka.”

Jag jobbar själv med service och vill gärna stänga i rätt tid, men skulle aldrig varken bete mig så här oförskämt eller verbalt kasta ut personer före stängningstid.

Jo, jag råkade visst kliva upp på lite höga hästar där på slutet, när jag i går kl. 18.09 skickade iväg meddelandet till SL en aning i affekt. Jag kan ju utan problem se framför mig att de brukar ha besökare med något vilt i blicken som tappat bort något viktigt och minst av allt här i världen bryr sig om att personalen behöver stänga en viss tid och att de börjat agera därefter.

I morse fick jag svaret att klagomålet skulle tas vidare till berörd personal. Då blir man – i alla fall jag, de gånger jag gör mig ansträngningen att klaga – lite illa till mods, trots att det var just det man var ute efter. Kommer de att bli ledsna? Fnysa föraktfullt? Hur som helst är jag fortfarande av åsikten att servicegraden var under all kritik under gårdagens sista öppetminuter på SL Hittegods på Klara Östra Kyrkogata.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s