MMLXVII Privatvisning av styrelserummet

I eftermiddag kom mamma till Stadsbibblan för att hämta en bok och fastande på långfika med undertecknad i caféet på bottenplan. Det är ganska sällsynt att vi ses där i huset och jag ville passa på att visa något backstage, så vi tog hissen upp till det lite kvällsskumma styrelserummet – ursprungligen stadsbibliotekariens rum – där jag misstänkte att mamma skulle uppskatta möblemanget och väggmålningarna. Det gjorde hon. Vill man som besökare kika in där (och inte råkar känna någon av oss som finns bakom diskarna) får man gå en guidad rundvandring och hoppas (eller önska) att styrelserummet är med som ett stopp på turen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s