MCMXCIV Midsommar 2015

Jag måste säga att jag hellre hade haft solsken under midsommarafton, något annat vore lögn, trots min regnvurm, men för att vara en regnig midsommar var den riktigt fin. Planen var att se Parkteaterföreställningen From Sammy with Love på Djurgården, men den ställdes inte oväntat in. Förvånansvärt många tappra Parkteaterentusiaster satt ändå på bänkarna i ihållande regn ända tills Sissela Kyle, Karl Dyall och Rennie Mirro gick upp på scenen och officiellt avblåste det hela, men inte utan plåster på såren. På bänken framför Lena och mig ställde sig Karl Dyall och Rennie Mirro och rev av Once in a Lifetime a cappella, till publikens förtjusning.

IMG_2720

Den picknickmat vi inte ätit upp framför scenen plockade vi fram på en parkbänk en bit därifrån. Ja, det regnade fortfarande, men mat utomhus smakar alltid bra.

IMG_2787

IMG_2757

IMG_2794

Efter att ha värmt oss, torkat en aning och druckit varsin latte macchiato på Espresso House kollade vi in firandet i Vitabergsparken. Dansen var slut, men dragspelsfarborn satt i ett litet bås fortfarande och höll ångan uppe. Hela arrangemanget var charmigt till tusen, trots att regnet föll och lerpölarna bredde ut sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s