MCMLXXIX Nationaldagen 2015

Det var fullt program ute på stan i går, men mitt nationaldagsfirande var mycket måttligt. Här ses en kanadagåsfamilj i Tantolunden som äter maskrosstjälkar. (Jag och Jenny F tog en långpromenad dit efter en frukost med planering inför Jerseyresan hemma hos mig. Frukostmöten är mitt nya umgängeskoncept.)

Mamma hade läst om dagens program på slottet och ville gå på taptot på Yttre Borggården vid tiotiden på kvällen. Jag hakade på. (Blåsten gjorde att det bullrar i inspelningen, men också att plymerna flaxar på ett effektfullt sätt.)

Däremellan – läsning hemma på soffan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s