MCMLXII Tårtor med mera

I dag har jag jobbat på tre bibliotek. I Hjorthagen hade jag kurs i inmatning i Stockholmskällans databas med en kollega, mycket trivsamt, men vi hade en del, ännu inte lösta, tekniska problem. På Stadsbiblioteket var det tårtkalas på den försenade avtackningen av en kollega, som det var roligt att återse, men sorgligt att hon lämnat huset, och faktiskt landet, på grund av svikande hälsa. På kvällen hoppade jag in på Sturebibblan, och Sturebibblan är alltid Sturebibblan, men just i kväll blev det en jobbig konfrontation mellan en besökare och oss i personalen.

Vill nog ändå säga att arbetsdagen sammanlagt hamnade på plus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s