MCMXLIII Beröm på bibblan

En av stammisarna på Sture bibliotek, en äldre japansk man, berättade att han noterat att jag är på Stadsbiblioteket nu och att det var länge sedan jag var på Östermalms bibliotek. Jo, sa jag, det är korrekta iakttagelser. Han frågade vidare, undrade om det är roligt att jobba på Stadsbiblioteket och om jag har några särskilda uppgifter där, samtidigt som han påpekade flera gånger att det ju egentligen är min ensak och inget jag nödvändigtvis behövde berätta om, men han var nyfiken. Och så talade han, som flera gånger tidigare, om att han tycker att jag är en bra bibliotekarie. ”Du brinner för jobbet! Och går inte att stoppa!” Något i den stilen. Vad det nu betydde, men det lät bra. Det är fint att de som gillar oss också uttrycker det emellanåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s