MDCCCLXXVIII Vår långhåriga stammis

En engelsktalande kille med Jack Sparrow-komplex brukar sitta på Sture bibliotek med sin dator och en aning läckande vrålmusik i hörlurar. Han ser alltid glad ut när han kommer och går, men man pratar inte särskilt mycket, eftersom han inte nyttjar biblioteksservicen mer än just sitter.

Nu har han skrivit några rader i vår ”Tyckbok”, bland annat: ”Here I feel better than home. Here I’ve met the most wise and smart people around Sweden.” Så fina och uppmuntrande kommentarer, med en särskild hälsning till ”the lovely crew”. Klart han måste gilla stället eftersom han varit stammis ett par år, men vilken skillnad det gör att se det på pränt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s