MDCCLXXXIX Sanna på Cirkus

IMG_0034

Om man helt apropå erbjuds fribiljetter av pianisten på Sanna Nielsens julkonsertturné, på grund av osålda platser när konserten skulle hållas på Cirkus här i stan, så tackar man ju ja om man kan. Det var med kort varsel, men jag fick med mig Jenny F och skulle alldeles precis hinna med min sedan länge bokade tid hos frisören mellan jobb och konsert.

Sarah Dawn Finer bjöd ju på en riktig kvalitetskonsert förra veckan, men med tanke på dess ganska tråkiga perspektiv på julfirande var Sannas konsert ett kraftfullt motgift. Där fanns det inga gränser på julälskandet. Finstämda julsånger, hejiga julsånger och så lite Melodifestival som kristyren på pepparkakan.

Chriss på Salong Novo trodde inte alls att det skulle bli något problem att bli klar i tid till konserten, från Riddargatan skulle jag bara gå ner till Strandvägen och ta spårvagnen några hållplatser, och det blev till och med god marginal till styling. Jag bad om något glammigt som passar en julkonsert, Chriss fönade upp volymen så att jag såg ut som ett lockigt lejon och det slutade med en avancerad uppsättning med mängder av nålar och spray. Jag var helnöjd och svassade runt på Cirkus som om jag aldrig såg ut på något annat sätt än med stora vågor över hela huvudet.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/33a/22621664/files/2014/12/img_0124.jpg

2 tankar om “MDCCLXXXIX Sanna på Cirkus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s