MDCCLXXVI Vickan

IMG_9694.JPG

Ett besök på Restaurang Victoria är tveksamt att jag hade gjort om jag inte haft en särskild anledning – som julbord med kollegerna. Det var helt okej, på julbordet var det knappast något som fattades på och man kunde ha överseende med det svarta paljettdraperiet och uttagsautomaten i lokalen. Framför allt var det förstås trevligt att umgås med kollegerna.

Och så är ju Vickan en Stockholmsinstitution, sedan 1884, läser jag på hemsidan, men mest är det väl känt som ett hett partyställe på 70-talet. Bockar av det på min mentala Stockholmshistoriska lista.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s