MDCXCVI Försenad men effektiv

IMG_7617.JPG

På väg till Heathrow. National Express-bussen är en halvtimme sen, men jag är incheckad och klar och hoppas att köerna på flygplatsen inte är alltför våldsamma. Sitter mittemot en grupp på fyra pensionärer som dricker kaffe, äter trekantsmackor och pratar Bristolmål. Själv har jag dansk choklad från Sverige och på tok för många sidor kvar i boken jag och Salomon leder litterär salong om i morgon kväll. Kan bara tillåta mig att ana det gröna landskapet utanför fönstret. Dags att åter bege sig till Nigeria och en av Umuofias nio byar vid tiden före missionärernas ankomst.

2 tankar om “MDCXCVI Försenad men effektiv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s