MDCLXXXIX Äppeltider – eller som mamma säger: ”Gamla Katja levererar!”

IMG_7339

IMG_7338

Varför ser man med jämna mellanrum lantliga bilder på sniglar i gröngräset, smultron i snåren och stämningsfulla skogsmiljöer i den här bloggen? För att jag är så olantlig att dylika företeelser, när jag väl ägnar mig åt dem, måste basuneras ut.

I morse, till exempel, plockade jag äpplen från föräldrarnas äppelträd innan jag gick till jobbet.

IMG_7340

Och anledningen till att jag vaknade hemma hos föräldrarna var att jag skulle få en chans att umgås lite snabbt i går kväll och i morse med brorsbarnen, som varit hos sina farföräldrar några dagar, och brorsan och svägerskan, som kom hem från London runt midnatt.

Brorsonen läste gamla Bamse-tidningar från min tid som entusiastisk prenumerant …

IMG_7341

… och hade bakat äppelmuffins med sin lillasyster och farmor.

2 tankar om “MDCLXXXIX Äppeltider – eller som mamma säger: ”Gamla Katja levererar!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s