MDCLXXXIV ”Lär dig leda läsecirklar”

IMG_7254.JPG

Planeringsmöte inför en trekvällarskurs i att leda läsecirklar. Själv kommer jag att vara med vid det första tillfället. Vi tre kolleger som utan några egentliga förebilder ska leda kursen är alla cirkelnördar av rang och har hur mycket som helst att prata om, om cirkelformer, cirkelledarstil, bokval, gruppdynamik … Nu återstår bara hur vi självlärda cirkelledare ska kunna utforma våra erfarenheter som en kurs. Sällan har jag varit så entusiastisk inför en uppgift och samtidigt så nollställd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s