MDCLXXVII Nedslag i höstutgivningen

IMG_7177.JPG

Förlagsdag för bibliotekarier. Inspirerande som vanligt. Här presenterar debutanten Anna Hedlin sin roman Den som vill ha hare till frukost måste jaga om natten, en av en rad författare som berättade om och även läste lite ur sina alster, vid sidan av representanterna från förlagen. Jan Bergman pratade om sin dokumentärroman Sekreterarklubben och därmed om sin uppväxt bland kvinnor, hans mor och hennes väninnor, som alla arbetade inom underrättelsetjänsten under andra världskriget. Vilken historia och vilken berättare! Han höll på en bra stund och kunde ha fortsatt ännu längre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s