MDCLXXI Forsgrénska badet från sin bästa sida

IMG_7071.JPG

Efter ett halvårs uppehåll tänkte jag äntligen ta mig råd till att förnya träningskortet, så glad i hågen kom jag till Forsgrénska badet med träningsgrejerna med mig men utan det lönebesked man behöver visa upp för att för att få det – ordentligt – rabatterade priset som gäller oss som jobbar inom Stockholms stad. Men personalen gav mig dispens, jag blev insläppt med mitt utgångna kort och fick till och med boka plats på de kommande pass jag vill gå på, trots att jag saknade giltigt kortnummer.

Nästa trevliga överraskning var att en lång rad träningsmaskiner var utbytta, så jag ställde mig på en ny och fräsch crosstrainer, som dessutom hade flyttat ut från gymmet till själva simhallen. Bassängen låg blank och oinvigd för säsongen.

Jag kan förstås inte räkna med att kommande besök, andra tider på dygnet och längre in i terminen, blir lika fridfulla, men ändå, ett sporrande första intryck måste ju vara en bra grej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s