MDCLXI Barcekholm

IMG_6964.JPG

Fortsätter rapporteringen från Kulturfestivalen med en recension av ljusföreställningen på UD:s fasad med rubriken ”Barcekholm”. I korthet: En rad proffsiga spanska och svenska illustratörer hade engagerats och åstadkommit riktigt snygga animationer som projicerades på fasaden, med hänsyn till och utnyttjande av fönster, pelare och andra detaljer. Verkligen välgjort. Manuset och dess uppläsning, däremot, lät som en dialog avsedd för språkträning för mellanstadiet. Skämskuddenivå, alltså. Omöjligt att sätta ett sammanlagt betyg på dessa två diametralt olika upplevelser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s