MCDLIII Stockholmskursen fortsätter

20140219-092559.jpg

den-franske-kammartjanarens-resa-minnen-fran-landerna-i-norr-pa-1660-taletFörutom alla andra nya förutsättningar vid pluggande på 2010-talet finns också möjligheten att hala upp mobilen, surfa in på biblioteket.se och reservera Den franske kammartjänarens resa så snart föreläsaren nämner den. Nu har jag fått ett exemplar av boken, en skildring av en ung parisares resa till Sverige på 1660-talet. Den andra och senaste föreläsningen handlade för övrigt om medeltiden och hölls av en av cheferna på Stadsmuseet och Medeltidsmuseet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s