MCDII Rekordroddad vernissage

20140104-141500.jpg
Tur att man har vernissagevana. Att arrangera på Sture bibliotek, alltså. Strax efter att vi öppnat kom den konstnär vars bilder skulle sättas upp i dag, vilket vi missat totalt. Den föregående utställningen satt fortfarande uppe, så det var bara att plocka ner den och kila in i arbetsrummet och ta fram salta pinnar, chokladtryffel och äppelcider ur gömmorna, och fixa kaffe och te, eftersom konstnären hade tagit med sig hembakta bullar. Någon affisch hade vi förstås inte gjort, så jag halade fram mobilen, tog ett par bilder, använde appen InstaQuote och la ut resultatet på Facebook.

Nu är lokalen möblerad för fika och musikframträdande. De första vernissagebesökarna har kommit. Snart kommer trubaduren. Jag har gått en trappa ner och sitter och äter en lunchmacka på Espresso House.

Helt vanliga arbetsuppgifter en lördag, bara utförda med lite ovanligt stor brådska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s