MCCCLXIII Lön för mödan

20131128-101823.jpg
Alla hemgruppsmedlemmar fastnade på olika håll i pendeltågsstoppet strax innan samlingen skulle börja – men ingen gav upp! Vi har drop-in mellan kvart i sju och sju och den sista kom fram till Matilda i Huddinge vid åtta. Där åt vi chokladdoppade pepparkakor med pistagefyllning och lyssnade på och pratade med Maria Hedström, som är med i Korskyrkans församlingsledning och var inbjuden som kvällens gäst. I köket satt hennes läxläsande dotter, som annars skulle ha åkt hem, om tågen hade gått.

Det händer mycket i församlingen precis nu i dagarna, förändringar som vi inte hade en aning om när Maria för länge sedan bjöds in. Tajmingen blev med andra ord ovanligt bra, en smått överarbetad men peppad församlingsledare fick chans att berätta om hur utvecklingen sett och ser ut. Ett bra samtal.

Det som händer allra närmast i Korskyrkan är däremot knappast något nytt, snarare tvärtom. På söndag klockan 11 blir det traditionsenligt första adventsfirande med kör och orkester. Mys och lussekatter. Och naturligtvis predikan om julbudskapet. Välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s