MCLXXXVIII Metropol hälsar på

20130917-234901.jpg
Här är Rasmus, radioreporter från Metropol, som sände fyra korta inslag från Slussens bibliotek i dag. Jag fick boktipsa och svara på frågor, riktigt bra frågor, som jag fick ett par timmar i förväg och hade kunnat förbereda mig bättre på om jag inte typiskt nog hade haft ett bibliotek att sköta. Vilket Stockholm skildras i litteraturen? Finns det aspekter på Stockholm som det inte skrivs om? Varför ska man läsa om Stockholm, räcker det inte med att öppna dörren och gå ut på stan? Och så vidare.

15-25-åringar är kanalens främsta målgrupp, och jag fick veta att det var okej att prata om Strindberg, men i så fall fick jag gärna prata lite ”roligt” om Strindberg. Han blev faktiskt nämnd på ett hörn, men mycket kort. Sedan tror jag unga stockholmare kan få ut en hel del både av Rocky och Röda rummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s