MCLXXX Från en värld till nästa, och nästa igen

I förrgår läste jag ut Den hemliga gästen, som lärde mig en del om restauranglandet Sverige ur krogrecensentperspektiv. Därefter har jag hunnit med favoritserietecknaren Guy Delisles Anteckningar från Jerusalem, om hans år i den märkliga, fascinerande, konfliktfyllda, heliga staden. Och nu har jag börjat på Johannes Anyurus En storm kom från paradiset, om hans pappa, den ugandiske stridspiloten.

Vad blir det härnäst? Det kan bli … vad som helst! Precis vad jag vill!

Tolv år i biblioteksbranchen och ingen mättnadskänsla än.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s