MCLXVIII Vilse vid Liljeholmskajen

20130613-000522.jpg
Inte var det lätt att hitta till Johans nya lägenhet vid Liljeholmskajen. Jag snirklade mig fram på en byggarbetsplats och tyckte jag hade Lisette en bit framför mig och ropade på henne, men hon svarade inte. Det visade sig att det var Matilda. Hon i sin tur hade sett någon som hon trodde var Åsa A, men det var visst någon helt annan. Till slut hann jag upp Matilda, som osannolikt nog hade sprungit på vår gemensamma vän Åsa E, som inte skulle till Johan, men bor i närheten. När hon skulle visa oss rätt anslöt Jonas från ett helt annat håll. Han pratade med Veronica i mobilen. ”Var är du?” Från mobilen: ”Jag vet inte!” Samtidigt dök Åsa A upp runt hörnet.

Men slutet gott, allting gott. Erik och Lisette var redan på plats och Jocke, som hade åkt runt och letat parkering, kom efter en stund. Vi fikade och pratade och pratade och fikade. Och bad.

Och nu är hemgruppsterminen slut. Vad ska jag göra nästa onsdag efter jobbet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s