MCXXIX Snart blir det offentligt

20130515-181230.jpg
Sitter på jobbet på övertid, äter Fazerina som kollegan Gunnar försett mig med, lyssnar på Mozart (lyssnar annars aldrig på musik när jag jobbar, men nu har jag bestämt att det är Mozart-vecka) och skriver på ett dokument som rör en viss förändring i Stockholms kulturutbud. Så att säga. Jag har varit försedd med munkavle i något års tid, minst, men inom kort får jag tala ut. Ni anar inte hur tuffa de här restriktionerna varit för undertecknad i egenskap av bloggare, twittrare och facebookare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s