MCXI Instagram-vernissage

20130503-003613.jpg
Det var svårt att veta om vernissagen som var planerad till i dag skulle bli ett tjusigt namn på min deadline att få upp Instagram-bilderna på väggen eller om det faktiskt skulle komma folk, de som tagit bilderna och eventuellt andra. Jag förberedde hur som helst förfriskningar, och några dök faktiskt upp, bland andra två tjejer som bidragit med bilder och som jag inte vet vilka de är sedan tidigare, den enas mamma och några kompisar. De flesta av de tio personer som skickat in bilder vet jag inte vilka de är, vilket är roligt i sig. Vi i personalen var beredda att fylla utställningsytan med våra egna alster i brist på andras.

Hallonsoda, salta pinnar och choklad på en bricka och 52 amatörfoton på väggen. Hoppas de tyckte det var trevligt. Det tyckte jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s