MLXXXI Core med dåliga förutsättningar

20130413-235823.jpg
Core med boll och därpå följande pilates. Styrke-, balans- och stabilitetsövningar är min favoritträning, förmodligen för att det går behagligt långsamt. Jag var särskilt nöjd med mitt trebenta bord i dag. Man står på alla fyra och sträcker ut en arm eller ett ben åt gången utan att röra resten av kroppen, så att bordsskivan – ryggen – är stadig. Där ska man kunna placera en servis eller, som instruktören sa den här gången, ett akvarium. Hon kom fram till mig och konstaterade att höfterna var blickstilla när jag sträckte ett ben i taget bakåt, men så tittade hon på skulderbladen och sa att jag lutade. Jag fick förklara att jag har skolios och tyvärr är ojusterbart sned. ”Jaha! Eh … Men höfterna ser väldigt bra ut!” sa hon och gick snabbt vidare till nästa. Det defekta bordet sträckte vidare och var grymt stabilt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s