MLXXX Litar på mamma

Stoppar in några bestick i diskmaskinen, de där besticken jag fick i present av mamma någon gång och som jag verkligen gillar. Om inte mamma då och då bidrog till det här hushållet skulle det inte vara mycket till hushåll, mer en samling udda köksgrejer och inredningsdetaljer från studenttiden. Några krukväxter skulle jag inte heller ha. Den enda jag haft de senaste åren fick jag ärva vid något tillfälle, den är en tålig sort som har överseende med min högst sporadiska vattning (det kan handla om månaders glömska) och i förrgår fick jag en till. Den har väldigt snygga lila blommor, som jag undrar hur länge jag lyckas hålla vid liv.

Nu unnar jag mig en kopp Clipper Organic Indian Chai Tea, trots att jag bara har tre påsar kvar. Mamma ska ju trots allt med bror, svägerska och deras yngsta till London snart och kan köpa hem mer åt mig.

En tanke på “MLXXX Litar på mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s