MXXII Stegtävling och vattenträning

20130225-123037.jpgJobbets stegtävling har nu pågått i tio dagar. Jag gick ut måttligt och har ökat nästan varje dag, kommer inte upp i några fantastiska summor, men ger mig inte förrän jag har ett acceptabelt tal på stegräknaren innan jag går och lägger mig. För närvarande är jag tvåa bland arbetskamraterna och ettan är ledare för mitt lag, så vi ligger trots allt bra till.

Dessvärre har jag inte haft chans att gå på några träningspass under de här dagarna utöver vattengympan i fredags, som i alla fall var värd 5200 steg i tävlingen. I vanlig ordning var det jag och damerna på 60- eller 70-plus. De flesta var helt vanliga tanter, ganska rynkiga och grå men hejiga i vattnet, men en av dem stack ut, en donna på kanske närmare 70, solarie- eller utlandssemesterbrun, i axelbandslös, klänningslik baddräkt med leopardmönster, uppsatt blonderat hår och dinglande pärlörhängen. På Kronobergsbadets vattengympa en fredagsförmiddag. Jag gillar det starkt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s