CMLXXXVII Anne-Marie

20130127-172122.jpgI dag hade jag min flikiga finsjal till kyrkan. Gudstjänstvärden Anne-Marie, 84 år, kom emot mig i foajén när jag var på väg ut, kommenterade sjalen – ”o så fin du är i dag!” – och ville gärna prata en stund. Det värmer att få prata med Anne-Marie, hela kyrkans mormor. Även om det bara blir korta pratstunder känns det som att man verkligen står och delar livet de där minuterna i foajén. När jag kommer upp i Anne-Maries ålder önskar jag att jag fick ha hennes utstrålning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s