DCCCXCVII Medicinsk bensin

Vad man gör när en uppsättning låneböcker råkat få bibliotekets etikett ditsatt rakt över baksidestexten istället för på bakpärmens insida? Rotar fram den gamla flaskan med medicinsk bensin (”Använd före 2002-09”) längst ner i garderoben här hemma och tar med till jobbet. Det är nämligen inte så enkelt att etiketterna går att ta loss och flyttas till sin rätta plats, utan de måste klösas bort i små strimlor, medan allt klister sitter kvar och drar åt sig damm och smuts inom sekunder. Det är där den medicinska bensinen kommer in. Helt lätt är det inte, man får ta i med armstycka och naglar och hålla andan i ångorna, men resultatet blir bra.

4 tankar om “DCCCXCVII Medicinsk bensin

  1. Jag tror att den gamla flaskan härstammar från ditt föräldrahem – va bra att den fick göra lite nytta igen! M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s